Pogosto zastavljena vprašanja

banner image
Kaj je spletno tržišče?

Spletno tržišče je spletno mesto, kjer se srečata ponudba in povpraševanje. Izdelek ponuja več prodajalcev (vi), medtem ko transakcije vrši operater na trgu (v tem primeru PIAZZ), nato pa naročila dostavijo in izpolnijo ter izstavijo račun sodelujoči prodajalci (vi). Poleg tega je na voljo široka izbira izdelkov in razpoložljivost je večja kot v običajnih spletnih prodajalnah.

S kom lahko stopim v stik glede prodaje na PIAZZ-u?

Sporočite nam, kako vam lahko pomagamo, naša ekipa vam bo odgovorila v 24 urah (ob delavnikih).

Kako začnem prodajati?

Po izpolnitvi obrazca stopimo z vami v stik. Prejmete spletno povezavo za registracijo trgovine in vam s tem omogočimo dostop do vaše trgovine.

Katere izdelke lahko prodajam na PIAZZ-u?

Lahko prodajate v najbolje prodajanih kategorijah nabor kategorij bomo še nadgrajevali. Vaši predlogi so dobrodošli. Vsakič, ko bo dodana nova kategorija, boste vsi prodajalci obveščeni, tako da lahko takoj naložite nove izdelke.

Kolikšne stroške imam s prodajo na PIAZZ-u?

Naročnina znaša 39,90 € + DDV na mesec, vendar je prvi mesec po odprtju trgovine za vas brezplačna. Plačujete tudi provizijo na kupljeni izdelek, celoten cenik je na voljo tukaj.

Kako pogosto prejmem izplačilo?

Izplačilo je dvakrat mesečno (obračunsko obdobje od 1. do 14. in od 15. do zadnjega v mesecu, izplačila so izvedena v 2 delovnih dneh po zaključku vsakega obračunskega obdobja).

Kako lahko pridobim značko za najboljšega prodajalca?

Preprosto, izpolnite naše kriterije in postanite TOP prodajalec v samo treh mesecih.

Kdo določa pravila dostave? Ali lahko sam določim politiko vračil?

V Središču za trgovce (portal prodajalca) lahko na podlagi naših vnaprej določenih/priporočenih standardov (obstaja možnost prilagoditve) določite lastna pravila dostave in vračil izdelkov ter cenik dostave/vračil. Cenik dostave določite po svoji izbiri, vendar je zelo priporočljivo, da so stroški dostave čim nižji ali celo brezplačni, kajti kot kažejo kazalci prodaje, je to za kupce eden glavnih razlogov za nakup.

Kdo pošlje izdelek, naročen na PIAZZ-u?

Vi. Kot prodajalec izdelke pošiljate neposredno kupcem in tudi določite pravila vračila. Če potrebujete pomoč pri tem, smo tu, da vam pomagamo.

Ali lahko kadarkoli dodam ali/in odstranim ponudbo na izdelku?

Da, naša izjemna platforma vam omogoča odlično upravljanje z naročili in kratek čas osveževanja, svojo ponudbo na izdelku pa lahko dodate ali/in odstranite kadarkoli. Dostop imate do vsebine ponudbe, zalog, cenika za pošiljanje itd.

Lahko kupci vrnejo izdelke ali naročijo dostavo v Telekomov center?

Trenutno kupci v naše trgovine (Telekomovi centri in posredniška mesta) ne morejo vrniti ali prevzeti izdelkov, naročenih na PIAZZ-u. Vsi izdelki morajo biti odposlani neposredno na naslov, ki ga je stranka navedla ob nakupu izdelka. Stranka vrne izdelek na naslov prodajalca, ki je naveden pri Pogojih vračila.

Niste našli odgovora?

Pišite nam na e-naslov sales@piazz.com